Technologie a hygiena potravin živočišného původu /
Hlavní autor: | Kameník, Josef |
---|---|
Korporativní autor: | Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie masa |
Další autoři: | Janštová, Bohumíra, 1955-, Saláková, Alena |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2014 |
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Fyzický popis: |
199 s. : il. ; 30 cm |
![]() |
Popis jednotky: |
Nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav hygieny a technologie masa |
---|---|
ISBN: |
978-80-7305-722-0 |
Signatura: | 4-1337.978 |
Odkaz do Alephu: | plné zobrazení exempláře |