Technologie a hygiena potravin živočišného původu /
| Main Author: | Kameník, Josef |
|---|---|
| Corporate Author: | Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie masa |
| Other Authors: | Janštová, Bohumíra, 1955-, Saláková, Alena |
| Language: | Czech |
| Published: |
Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2014 |
| Edition: | Vyd. 1. |
| Subjects: | |
| Physical Description: |
199 s. : il. ; 30 cm |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| item status | due date | sublibrary | collection | location / second signature | description | note | Stock location mark |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Month
|
On Shelf |
|
Open access / 1st floor
|
664 TEC | 4-1337.978 | ||
|
Study room
|
On Shelf |
|
Science, Technology and Medicine / 6th Floor
|
664 TEC | 4-1337.978 | ||
|
Reference only
|
On Shelf |
|
Stock / within 1 hour
|
4-1337.978 |
English
Čeština 