Technologie a hygiena potravin živočišného původu /
Hlavní autor: | Kameník, Josef |
---|---|
Korporativní autor: | Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie masa |
Další autoři: | Janštová, Bohumíra, 1955-, Saláková, Alena |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2014 |
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Fyzický popis: |
199 s. : il. ; 30 cm |
![]() |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Měsíc
|
|
Absenční volný výběr / 1. patro
|
664 TEC | 4-1337.978 | |||
Studovna
|
|
Studovna přír. a technických věd / 6. patro
|
664 TEC | 4-1337.978 | |||
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-1337.978 |