Technologie a hygiena potravin živočišného původu /

Hlavní autor: Kameník, Josef
Korporativní autor: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie masa
Další autoři: Janštová, Bohumíra, 1955-, Saláková, Alena
Jazyk: Čeština
Vydáno: Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2014
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Fyzický popis: 199 s. : il. ; 30 cm
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Měsíc
 
Absenční volný výběr / 1. patro
664 TEC 4-1337.978
Studovna
 
 
Studovna přír. a technických věd / 6. patro
664 TEC 4-1337.978
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
4-1337.978