Potravinářské inženýrství a technika /

Hlavní autor: Štencl, Jiří, 1951-
Korporativní autor: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie mléka
Další autoři: Janštová, Bohumíra, 1955-
Jazyk: Čeština
Vydáno: Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2014
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Fyzický popis: 75 s. : il. ; 30 cm
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Měsíc
 
Absenční volný výběr / 1. patro
664 ŠTE 4-1338.393
Měsíc
 
Absenční volný výběr / 1. patro
664 ŠTE 4-1338.393
Měsíc
 
Absenční volný výběr / 1. patro
664 ŠTE 4-1338.393
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
4-1338.393