Potravinářské inženýrství a technika /
Hlavní autor: | Štencl, Jiří, 1951- |
---|---|
Korporativní autor: | Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie mléka |
Další autoři: | Janštová, Bohumíra, 1955- |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2014 |
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Fyzický popis: |
75 s. : il. ; 30 cm |
![]() |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Měsíc
|
|
Absenční volný výběr / 1. patro
|
664 ŠTE | 4-1338.393 | |||
Měsíc
|
|
Absenční volný výběr / 1. patro
|
664 ŠTE | 4-1338.393 | |||
Měsíc
|
|
Absenční volný výběr / 1. patro
|
664 ŠTE | 4-1338.393 | |||
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-1338.393 |