Potravinářské inženýrství a technika /

Main Author: Štencl, Jiří, 1951-
Corporate Author: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie mléka
Other Authors: Janštová, Bohumíra, 1955-
Language: Czech
Published: Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2014
Edition: Vyd. 1.
Subjects:
Physical Description: 75 s. : il. ; 30 cm
Book
Saved in:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


item status  due date  sublibrary  collection  location / second signature  description  note  Stock location mark 
Month
On Shelf
Open access / 1st floor
664 ŠTE 4-1338.393
Month
On Shelf
Open access / 1st floor
664 ŠTE 4-1338.393
Month
On Shelf
Open access / 1st floor
664 ŠTE 4-1338.393
Reference only
On Shelf
Stock / within 1 hour
4-1338.393