Nová aditiva pro zvýšení nutriční hodnoty a prodloužení skladovatelnosti rybího masa /

Hlavní autor: Zajíc, Tomáš, 1985-
Další autoři: Másílko, Jan, 1984-, Mráz, Jan, 1983 únor 17.-, Sampels, Sabine, 1975-
Jazyk: Čeština
Vydáno: Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, [2014]
Vydání: 1. vydání
Edice: Edice metodik ; Technologická řada 156.
Témata:
Fyzický popis: 38 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1363.175