Chladírensko mrazírenská technologie potravin : učební pomůcka pro praxi a pro závodní učňovské školy a odborné školy potravinářské /
Hlavní autor: | Kadlec, Vladimír |
---|---|
Další autoři: | Sláma, Jaroslav, Fiala, Z., Landsman, M.I. |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Praha : Ministerstvo potravinářského průmyslu, 1955 |
Témata: | |
Fyzický popis: |
319 stran : ilustrace ; 21 cm |
![]() |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 24 hodin
|
2-0355.532 |