Chemical Reactions in Foods VIII : international conference on new knowledge on chemical reactions during food processing and storage : February 15-17, 2017, Prague, Czech Republic : program & book of abstracts /

Korporativní autor: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Další autoři: Chemical Reactions in Foods (konference), Pulkrabová, Jana, 1980-, Tomaniová, Monika, 1972-, Hajšlová, Jana, 1952-, Arlorio, Marco, EuCheMS (asociace). Division of Food Chemistry, Università degli studi del Piemonte orientale "Amedeo Avogadro"
Jazyk: Angličtina
Vydáno: Prague : University of Chemistry and Technology, Prague, [2017]
Témata:
Fyzický popis: 118 stran : 1 barevný plán ; 26 cm
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1386.043