Chemical Reactions in Foods VIII : international conference on new knowledge on chemical reactions during food processing and storage : February 15-17, 2017, Prague, Czech Republic : program & book of abstracts /

Corporate Author: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Other Authors: Chemical Reactions in Foods (konference), Pulkrabová, Jana, 1980-, Tomaniová, Monika, 1972-, Hajšlová, Jana, 1952-, Arlorio, Marco, EuCheMS (asociace). Division of Food Chemistry, Università degli studi del Piemonte orientale "Amedeo Avogadro"
Language: English
Published: Prague : University of Chemistry and Technology, Prague, [2017]
Subjects:
Physical Description: 118 stran : 1 barevný plán ; 26 cm
Book
Saved in:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


item status  due date  sublibrary  collection  location / second signature  description  note  Stock location mark 
Reference only
On Shelf
Stock / within 1 hour
2-1386.043