Stanovení charakteristických γ-dipeptidů S-alk(en)ylcysteinsulfoxidů s kyselinou L-glutamovou a jejich redukovaných forem v česneku a cibulim : certifikovaná metodika /
Hlavní autor: | Hajšlová, Jana, 1952- |
---|---|
Korporativní autor: | Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin |
Další autoři: | Hrbek, Vojtěch, Vrobelová-Rektorisová, Michaela, Kocourek, Vladimír, 1952- |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
V Praze : Vysoká škola chemicko-technologická, 2016 |
Témata: | |
Externí odkaz: |
Digitalizovaný dokument
|
Fyzický popis: |
1 CD-ROM (20 stran) : barevné ilustrace ; 12 cm |
Popis jednotky: |
Název z titulní obrazovky Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy |
---|---|
Bibliografie: |
Obsahuje bibliografii |
ISBN: |
978-80-7080-976-1 |
Signatura: | CDR-1387.094 |
Odkaz do Alephu: | plné zobrazení exempláře |