Stanovení charakteristických γ-dipeptidů S-alk(en)ylcysteinsulfoxidů s kyselinou L-glutamovou a jejich redukovaných forem v česneku a cibulim : certifikovaná metodika /
| Main Author: | Hajšlová, Jana, 1952- |
|---|---|
| Corporate Author: | Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin |
| Other Authors: | Hrbek, Vojtěch, Vrobelová-Rektorisová, Michaela, Kocourek, Vladimír, 1952- |
| Language: | Czech |
| Published: |
V Praze : Vysoká škola chemicko-technologická, 2016 |
| Online Access: |
Digitalizovaný dokument
|
| Physical Description: |
1 CD-ROM (20 stran) : barevné ilustrace ; 12 cm |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
English
Čeština 