Využití polymerázové řetězové reakce pro autentizaci hovězího, vepřového, kuřecího a koňského masa : certifikovaná metodika /
| Main Author: | Zdeňková, Kamila |
|---|---|
| Corporate Author: | Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav biochemie a mikrobiologie |
| Other Authors: | Demnerová, Kateřina, 1947-, Akhatova, Diliara, Čermáková, Eliška, Krupa, Ondřej, Kubica, Lukáš, Lencová, Simona |
| Language: | Czech |
| Published: |
Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2017 |
| Edition: | 1. vydání |
| Series: |
Certifikovaná metodika
|
| Online Access: |
Digitalizovaný dokument
|
| Physical Description: |
1 CD-ROM (32 stran) : ilustrace (převážně barevné) ; 12 cm |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
English
Čeština 