Využití polymerázové řetězové reakce pro autentizaci hovězího, vepřového, kuřecího a koňského masa : certifikovaná metodika /

Main Author: Zdeňková, Kamila
Corporate Author: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav biochemie a mikrobiologie
Other Authors: Demnerová, Kateřina, 1947-, Akhatova, Diliara, Čermáková, Eliška, Krupa, Ondřej, Kubica, Lukáš, Lencová, Simona
Language: Czech
Published: Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2017
Edition: 1. vydání
Series: Certifikovaná metodika
Online Access: Digitalizovaný dokument
Physical Description: 1 CD-ROM (32 stran) : ilustrace (převážně barevné) ; 12 cm
Book
Saved in:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.