|
|
|
|
LEADER |
02376nam a2200553 i 4500 |
001 |
001676873 |
003 |
CZ BrMZK |
005 |
20191010122746.0 |
006 |
m q d |
007 |
co cg |
008 |
190403s2018 xr a e 000 0 cze |
015 |
|
|
|a cnb003085339
|
020 |
|
|
|a 978-80-7592-036-2
|q (CDR)
|
040 |
|
|
|a BOA001
|b cze
|e rda
|
072 |
|
7 |
|a 543
|x Analytická chemie
|2 Konspekt
|9 10
|
080 |
|
|
|a 582.675.5
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 547.942/.945
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 543.6:663/664
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 543.544.5.068.7
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 543.51
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (083.744)
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (0.034.44)
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Jírů, Monika
|7 mzk2015885527
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení profilu alkaloidů charakteristických pro různé odrůdy máku setého :
|b certifikovaná metodika /
|c Monika Jírů, Vladimír Kocourek, Jana Hajšlová
|
264 |
|
1 |
|a Praha :
|b Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 1 CD-ROM (20 stran) :
|b ilustrace (některé barevné) ;
|c 12 cm
|
336 |
|
|
|a text
|b txt
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a počítač
|b c
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a počítačový disk
|b cd
|2 rdacarrier
|
347 |
|
|
|a textový soubor
|b PDF
|2 rda
|
490 |
1 |
|
|a Certifikovaná metodika
|
500 |
|
|
|a Název z disku
|
500 |
|
|
|a Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, pod názvem: Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
|
650 |
0 |
7 |
|a mák setý
|7 ph198769
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a rostlinné alkaloidy
|7 ph125226
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a analýza potravin
|7 ph135544
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a vysokoúčinná kapalinová chromatografie
|7 ph153479
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a hmotnostní spektrometrie
|7 ph120763
|2 czenas
|
655 |
|
7 |
|a certifikované metodiky
|7 fd806827
|2 czenas
|
655 |
|
7 |
|a CD-ROM
|7 fd133955
|2 czenas
|
700 |
1 |
|
|a Kocourek, Vladimír,
|d 1952-
|7 xx0139826
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Hajšlová, Jana,
|d 1952-
|7 uzp2006333635
|4 aut
|
710 |
2 |
|
|a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.
|b Ústav chemie a analýzy potravin
|7 ko20010091855
|4 pbl
|
810 |
2 |
|
|a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.
|t Metodika
|0 s
|
910 |
|
|
|a BOA001
|b CDR-1425.706
|
990 |
|
|
|a BK
|
991 |
|
|
|b 201910
|c NOV
|
996 |
3 |
|
|b 2610778250
|c CDR-1425.706
|l Stud. periodik/2.patro
|r Sklad / do 1 hodiny
|n 0
|p p.v.
|w 001717200
|u 000010
|a 1
|e BOA001
|j MZK50
|s N
|