Innovative Development of Hotel and Restaurant Industry and Food Production : proceedings of I international scientific and practical internet conference : April 24, 2020 = Ìnnovacìjnyj rozvytok hotel‘no-restorannoho hospodarstva ta charčovych vyrobnyctv : materìaly I mìžnarodnoji naukovo-praktyčnoji ìnternet-konferencìji : 24. kvìtnja 2020 roku

Corporate Author: Donec‘kyj nacìonal‘nyj unìversytet ekonomìky ì torhìvlì ìm. M. Tuhan-Baranovs‘koho
Other Authors: Innovative Development of Hotel and Restaurant Industry and Food Production (konference)
Language: Polish
Ukrainian
English
Published: Prague : Oktan Print s.r.o., 2020
Edition: Vydání první
Subjects:
Physical Description: 233 stran : ilustrace ; 21 cm
Language note: Ukrajinský text, částečně anglický a polský text
Book
Saved in:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


item status  due date  sublibrary  collection  location / second signature  description  note  Stock location mark 
Reference only
On Shelf
Stock / within 1 hour
2-1456.201