Innovative Development of Hotel and Restaurant Industry and Food Production : proceedings of I international scientific and practical internet conference : April 24, 2020 = Ìnnovacìjnyj rozvytok hotel‘no-restorannoho hospodarstva ta charčovych vyrobnyctv : materìaly I mìžnarodnoji naukovo-praktyčnoji ìnternet-konferencìji : 24. kvìtnja 2020 roku
| Korporativní autor: | Donec‘kyj nacìonal‘nyj unìversytet ekonomìky ì torhìvlì ìm. M. Tuhan-Baranovs‘koho |
|---|---|
| Další autoři: | Innovative Development of Hotel and Restaurant Industry and Food Production (konference) |
| Jazyk: | Polština Ukrajinština Angličtina |
| Vydáno: |
Prague : Oktan Print s.r.o., 2020 |
| Vydání: | Vydání první |
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
233 stran : ilustrace ; 21 cm |
| Language note: |
Ukrajinský text, částečně anglický a polský text |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1456.201 |
English
Čeština 