Paměť chuti : receptáře a kuchařské knihy jako specifické prameny pro poznání kulinární kultury a kulinárního dědictví českých zemí /
| Hlavní autor: | Korbelářová, Irena, 1963- |
|---|---|
| Korporativní autor: | Slezská univerzita. Filozoficko-přírodovědecká fakulta |
| Další autoři: | Dluhošová, Radmila, 1962-, Sobotková, Jitka, 1981- |
| Jazyk: | Němčina Čeština |
| Vydáno: |
Opava : Slezská univerzita v Opavě, 2020 |
| Vydání: | Vydání první |
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
601 stran : ilustrace (převážně barevné), faksimile ; 21 x 22 cm |
| Language note: |
Částečně německý text, německé resumé |
|
| Popis jednotky: |
V tiráži nad názvem: Slezská univerzita, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě |
|---|---|
| Bibliografie: |
Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy |
| ISBN: |
978-80-7510-439-7 |
| Signatura: | 2-1460.890 |
| Odkaz do Alephu: | plné zobrazení exempláře |
English
Čeština 