Paměť chuti : receptáře a kuchařské knihy jako specifické prameny pro poznání kulinární kultury a kulinárního dědictví českých zemí /
Hlavní autor: | Korbelářová, Irena, 1963- |
---|---|
Korporativní autor: | Slezská univerzita. Filozoficko-přírodovědecká fakulta |
Další autoři: | Dluhošová, Radmila, 1962-, Sobotková, Jitka, 1981- |
Jazyk: | Němčina Čeština |
Vydáno: |
Opava : Slezská univerzita v Opavě, 2020 |
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Fyzický popis: |
601 stran : ilustrace (převážně barevné), faksimile ; 21 x 22 cm |
Language note: |
Částečně německý text, německé resumé |
![]() |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1460.890 |