Paměť chuti : receptáře a kuchařské knihy jako specifické prameny pro poznání kulinární kultury a kulinárního dědictví českých zemí /

Hlavní autor: Korbelářová, Irena, 1963-
Korporativní autor: Slezská univerzita. Filozoficko-přírodovědecká fakulta
Další autoři: Dluhošová, Radmila, 1962-, Sobotková, Jitka, 1981-
Jazyk: Němčina
Čeština
Vydáno: Opava : Slezská univerzita v Opavě, 2020
Vydání: Vydání první
Témata:
Fyzický popis: 601 stran : ilustrace (převážně barevné), faksimile ; 21 x 22 cm
Language note: Částečně německý text, německé resumé
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1460.890