Paměť chuti : receptáře a kuchařské knihy jako specifické prameny pro poznání kulinární kultury a kulinárního dědictví českých zemí /

Main Author: Korbelářová, Irena, 1963-
Corporate Author: Slezská univerzita. Filozoficko-přírodovědecká fakulta
Other Authors: Dluhošová, Radmila, 1962-, Sobotková, Jitka, 1981-
Language: German
Czech
Published: Opava : Slezská univerzita v Opavě, 2020
Edition: Vydání první
Subjects:
Physical Description: 601 stran : ilustrace (převážně barevné), faksimile ; 21 x 22 cm
Language note: Částečně německý text, německé resumé
Book
Saved in:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


item status  due date  sublibrary  collection  location / second signature  description  note  Stock location mark 
Reference only
On Shelf
Stock / within 1 hour
2-1460.890