Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu : sborník příspěvků ze třinácté mezinárodní vědecké konference : 1. dubna 2020
| Další autoři: | Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu (konference) |
|---|---|
| Jazyk: | Slovenština Čeština Angličtina |
| Vydáno: |
Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová, 2020 |
| Vydání: | 1. vydání |
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
1 CD-ROM (111 stran) : ilustrace (převážně barevné) ; 12 cm |
| Language note: |
Částečně slovenský a anglický text, česká, anglická a slovenská resumé |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Jen do studovny periodik
|
Stud. periodik / 2. p.
|
Sklad / do 1 hodiny
|
CDR-1485.350 |
English
Čeština 