Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu : sborník příspěvků ze čtrnácté mezinárodní vědecké konference : 7. dubna 2021
Další autoři: | Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu (konference) |
---|---|
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová, 2021 |
Vydání: | 1. vydání |
Témata: | |
Fyzický popis: |
1 CD-ROM (108 stran) : ilustrace (převážně barevné) ; 12 cm |
Language note: |
Částečně slovenský a anglický text, česká, anglická a slovenská resumé |
![]() |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Vazba začala
|
Požadováno |
Stud. periodik / 2. p.
|
Sklad / do 1 hodiny
|
CDR-1485.349 |