Potraviny od pravěku po současnost - a chutnalo by nám? /
Hlavní autor: | Dlasková, Martina |
---|---|
Korporativní autor: | Akademie věd České republiky. Kancelář |
Další autoři: | Kaštánek, František, 1935-, Šolcová, Olga, 1956- |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Praha : Středisko společných činností AV ČR, v.v.i., pro Kancelář Akademie věd ČR, 2023 |
Vydání: | Vydání 1. |
Edice: |
Strategie AV21. Potraviny pro budoucnost
|
Témata: | |
Fyzický popis: |
41 stran : barevné ilustrace ; 21 cm |
![]() |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1511.036 |