Potraviny od pravěku po současnost - a chutnalo by nám? /
| Hlavní autor: | Dlasková, Martina, 1985- |
|---|---|
| Korporativní autor: | Akademie věd České republiky. Kancelář |
| Další autoři: | Kaštánek, František, 1935-, Šolcová, Olga, 1956- |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Praha : Středisko společných činností AV ČR, v.v.i., pro Kancelář Akademie věd ČR, 2023 |
| Vydání: | Vydání 1. |
| Edice: |
Strategie AV21. Potraviny pro budoucnost
|
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
41 stran : barevné ilustrace ; 21 cm |
|
| Popis jednotky: |
Název z obálky |
|---|---|
| Bibliografie: |
Obsahuje bibliografické odkazy |
| ISBN: |
978-80-200-3481-6 |
| Signatura: | 2-1511.036 |
| Odkaz do Alephu: | plné zobrazení exempláře |
English
Čeština 