Mikrobiologie v pivovarnictví : teorie, praxe, sanitace, MIBI, HACCP, senzorická analýza /

Hlavní autor: Bulíř, Tomáš, 1995-
Další autoři: Cwiková, Olga, Demnerová, Kateřina, 1947-, Franke, Gabriela, Jandová Ježková, Klára, Jarošová, Alžběta, 1960-, Košin, Petr, Mandová, Veronika, Pazlarová, Jarmila, 1941-, Šimíček, Michal, 1985-
Jazyk: Čeština
Vydáno: Říčany u Brna : Beer Academy, 2023
Témata:
Fyzický popis: 303 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Měsíc
 
Absenční volný výběr / 1. patro
663 MIK 2-1518.785
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1518.785