Mikrobiologie v pivovarnictví : teorie, praxe, sanitace, MIBI, HACCP, senzorická analýza /
Hlavní autor: | Bulíř, Tomáš, 1995- |
---|---|
Další autoři: | Cwiková, Olga, Demnerová, Kateřina, 1947-, Franke, Gabriela, Jandová Ježková, Klára, Jarošová, Alžběta, 1960-, Košin, Petr, Mandová, Veronika, Pazlarová, Jarmila, 1941-, Šimíček, Michal, 1985- |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Říčany u Brna : Beer Academy, 2023 |
Témata: | |
Fyzický popis: |
303 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm |
![]() |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Měsíc
|
|
Absenční volný výběr / 1. patro
|
663 MIK | 2-1518.785 | |||
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1518.785 |