Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti /

Hlavní autor: Pokorný, Jan, 1928-2011
Korporativní autor: Ústav zemědělských a potravinářských informací
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1997
Vydání: Vyd. 2., dopl.
Edice: Technické publikace
Témata:
Externí odkaz: Digitalizovaný dokument
Fyzický popis: 195 s. : il. ; 21 cm
Language note: Anglické resumé
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1035.325