Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti /
| Hlavní autor: | Pokorný, Jan, 1928-2011 |
|---|---|
| Korporativní autor: | Ústav zemědělských a potravinářských informací |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1997 |
| Vydání: | Vyd. 2., dopl. |
| Edice: |
Technické publikace
|
| Témata: | |
| Externí odkaz: |
Digitalizovaný dokument
|
| Fyzický popis: |
195 s. : il. ; 21 cm |
| Language note: |
Anglické resumé |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1035.325 |
English
Čeština 