Metodické doporučení k mikrobiologickému zkoušení potravin a pokrmů Kultivační metoda průkazu aflatoxinogenních mikromycetů (plísní) Aspergillus flavus a Aspergillus parasiticus v potravinách a pokrmech /
| Hlavní autor: | Ostrý, Vladimír, 1957- |
|---|---|
| Korporativní autor: | Státní zdravotní ústav |
| Další autoři: | Škarková, Jarmila, 1947- |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Praha : Státní zdravotní ústav, 2003 |
| Edice: |
Acta hygienica, epidemiologica et microbiologica
|
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
28 s. : il. ; 21 cm |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1114.694 |
English
Čeština 