Využití pektolytických enzymů při výrobě červeného vína = Use of pectic enzymes during production of red wine : zkrácená verze Ph. D. thesis /
| Hlavní autor: | Čapounová, Dana |
|---|---|
| Korporativní autor: | Vysoké učení technické v Brně. Ústav chemie a technologie ochrany životního prostředí |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
V Brně : Vysoké učení technické, c2003 |
| Edice: |
Vědecké spisy Vysokého učení technického v Brně
Vědecké spisy Vysokého učení technického v Brně. PhD Thesis |
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
32 s. : il. ; 21 cm |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1122.375 |
English
Čeština 