Praktikum pro faremní zpracovatele mléka : (seminář pro praxi). Část B, Kysané mléčné výrobky /

Hlavní autor: Babička, Luboš, 1944-
Korporativní autor: Česká zemědělská univerzita v Praze. Katedra kvality zemědělských produktů
Další autoři: Kouřimská, Lenka, 1967-, Dragounová, Hedvika, 1955-
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : Česká zemědělská univerzita v Praze, 2005
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Fyzický popis: 32 s. ; 22 cm
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1150.128,2