Faremní zpracování mléka : hodnocení výrobků : (seminář pro praxi) : malý slovníček pojmů pro zemědělce a potravináře /

Hlavní autor: Kouřimská, Lenka, 1967-
Korporativní autor: Česká zemědělská univerzita v Praze. Katedra kvality zemědělských produktů
Další autoři: Babička, Luboš, 1944-
Jazyk: Čeština
Vydáno: V Praze : Česká zemědělská univerzita, 2005
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Fyzický popis: 20 s. ; 21 cm
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1164.348