Faremní zpracování mléka : hodnocení výrobků : (seminář pro praxi) : malý slovníček pojmů pro zemědělce a potravináře /

Hlavní autor: Kouřimská, Lenka, 1967-
Korporativní autor: Česká zemědělská univerzita v Praze. Katedra kvality zemědělských produktů
Další autoři: Babička, Luboš, 1944-
Jazyk: Čeština
Vydáno: V Praze : Česká zemědělská univerzita, 2005
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Fyzický popis: 20 s. ; 21 cm
Knihy
Uloženo v:
Popis jednotky: 50 výt.
Nad názvem: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, Katedra kvality zemědělských produktů
Uživatelské určení: Určeno pro Seminář pro praxi 10.10.2005
ISBN: 80-213-1391-9
Signatura: 2-1164.348
Odkaz do Alephu: plné zobrazení exempláře