Impact of production systems on lipid quality of common carp (Cyprinus carpio) = Vliv chovu na kvalitu tuku kapra obecného (Cyprinus carpio) /
| Hlavní autor: | Zajíc, Tomáš, 1985- | 
|---|---|
| Korporativní autor: | Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod | 
| Jazyk: | Angličtina | 
| Vydáno: | Vodňany : Faculty of Fisheries and Protection of Waters, University of South Bohemia in České Budějovice, 2013 | 
| Témata: | |
| Fyzický popis: | 110 s. : il. ; 24 cm | 
| Language note: | České resumé | 
|   | 
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura | 
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 
            	Jen do studovny
       |  | 
                        Sklad / do 1 hodiny               | 2-1310.500 | 
 English
            English           Čeština
            Čeština          