Výukové texty do praktických cvičení : z předmětu Technologie a hygiena ryb a ostatních vodních živočichů a výrobků z nich, mrazíren a mrazírenských výrobků /
| Hlavní autor: | Buchtová, Hana, 1959- |
|---|---|
| Korporativní autor: | Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie masa |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2014 |
| Vydání: | Vyd. 1. |
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
93 s. ; 30 cm |
|
| Popis jednotky: |
Nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, ústav hygieny a technologie masa |
|---|---|
| Uživatelské určení: |
Určeno pro 1. roč. navazujícího magisterského studijního programu v oboru Bezpečnost a kvalita potravin Fakulty veterinární hygieny a ekologie Veterinární a farmaceutické univerzity v Brně |
| Bibliografie: |
Obsahuje bibliografii |
| ISBN: |
978-80-7305-707-7 |
| Signatura: | 4-1336.256 |
| Odkaz do Alephu: | plné zobrazení exempláře |
English
Čeština 