Senzorická analýza potravin : návody na cvičení /
| Hlavní autor: | Ježek, František |
|---|---|
| Korporativní autor: | Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie masa |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2014 |
| Vydání: | Vyd. 1. |
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
79 s. : il., formuláře ; 30 cm |
|
| Popis jednotky: |
Nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav hygieny a technologie masa |
|---|---|
| Bibliografie: |
Obsahuje bibliografii |
| ISBN: |
978-80-7305-724-4 |
| Signatura: | 4-1336.252 |
| Odkaz do Alephu: | plné zobrazení exempláře |
English
Čeština 