Technologie a hygiena potravin živočišného původu : návody na cvičení /
Main Author: | Saláková, Alena |
---|---|
Corporate Author: | Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie masa |
Other Authors: | Bořilová, Gabriela |
Language: | Czech |
Published: |
Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2014 |
Edition: | Vyd. 1. |
Subjects: | |
Physical Description: |
51 s. : il. ; 30 cm |
![]() |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
item status | due date | sublibrary | collection | location / second signature | description | note | Stock location mark |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Month
|
On Shelf |
|
Open access / 1st floor
|
664 TEC | 4-1337.976 | ||
Month
|
On Shelf |
|
Open access / 1st floor
|
664 TEC | 4-1337.976 | ||
Reference only
|
On Shelf |
|
Stock / within 1 hour
|
4-1337.976 |