Technologie a hygiena potravin živočišného původu : návody na cvičení /
Hlavní autor: | Saláková, Alena |
---|---|
Korporativní autor: | Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie masa |
Další autoři: | Bořilová, Gabriela |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2014 |
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Fyzický popis: |
51 s. : il. ; 30 cm |
![]() |
Popis jednotky: |
Nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav hygieny a technologie masa |
---|---|
Bibliografie: |
Obsahuje bibliografii |
ISBN: |
978-80-7305-730-5 |
Signatura: | 4-1337.976 |
Odkaz do Alephu: | plné zobrazení exempláře |