Metodika hodnocení hygienické kvality masa ryb z hlediska obsahu cizorodých látek /

Hlavní autor: Žlábek, Vladimír, 1977-
Další autoři: Červený, Daniel, 1982-, Grabic, Roman, 1970-, Turek, Jan, 1979-, Randák, Tomáš, 1975-
Jazyk: Čeština
Vydáno: Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, [2014]
Vydání: 1. vydání
Edice: Edice metodik ; Technologická řada 157.
Témata:
Fyzický popis: 30 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 21 cm
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1363.176