Nová aditiva pro zvýšení nutriční hodnoty a prodloužení skladovatelnosti rybího masa /
Hlavní autor: | Zajíc, Tomáš, 1985- |
---|---|
Další autoři: | Másílko, Jan, 1984-, Mráz, Jan, 1983 únor 17.-, Sampels, Sabine, 1975- |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Vodňany : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod, [2014] |
Vydání: | 1. vydání |
Edice: |
Edice metodik ; Technologická řada
156. |
Témata: | |
Fyzický popis: |
38 stran : barevné ilustrace ; 21 cm |
![]() |
Popis jednotky: |
200 výtisků |
---|---|
Bibliografie: |
Obsahuje bibliografii |
ISBN: |
978-80-7514-011-1 |
Signatura: | 2-1363.175 |
Odkaz do Alephu: | plné zobrazení exempláře |