Stanovení složení volných aminokyselin v česneku a cibuli : certifikovaná metodika /
Hlavní autor: | Hajšlová, Jana, 1952- |
---|---|
Korporativní autor: | Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin |
Další autoři: | Hrbek, Vojtěch, Vrobelová-Rektorisová, Michaela, Jírů, Monika, Stránská, Milena, 1982-, Kocourek, Vladimír, 1952- |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
V Praze : Vysoká škola chemicko-technologická, 2015 |
Témata: | |
Externí odkaz: |
Digitalizovaný dokument
|
Fyzický popis: |
1 CD-ROM (2 textové soubory) ; 12 cm |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.