Tavené sýry a faktory ovlivňující jejich konzistenci = Processed cheese and factors influencing its consistency : teze přednášky k profesorskému jmenovacímu řízení v oboru Potravinářská chemie /

Hlavní autor: Buňka, František, 1978-
Korporativní autor: Vysoké učení technické v Brně. Chemická fakulta
Jazyk: Čeština
Vydáno: Brno : Vysoké učení technické v Brně, nakladatelství VUTIUM, 2017
Edice: Vědecké spisy Vysokého učení technického v Brně. Habilitační a inaugurační spisy, sv. 558
Témata:
Fyzický popis: 26 stran : ilustrace ; 24 cm
Knihy
Uloženo v:
Popis jednotky: Nad názvem: Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická
Bibliografie: Obsahuje bibliografii
ISBN: 978-80-214-5460-6
ISSN: 1213-418X ;
Signatura: 2-1390.701
Odkaz do Alephu: plné zobrazení exempláře