Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu : sborník příspěvků z dvanácté mezinárodní vědecké konference : 3. dubna 2019, Brno
Corporate Author: | Vysoká škola obchodní a hotelová |
---|---|
Other Authors: | Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu (konference) |
Language: | Slovak Czech English |
Published: |
Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová, 2019 |
Edition: | 1. vydání |
Physical Description: |
1 CD-ROM (183 nečíslovaných stran) : ilustrace (převážně barevné), mapy ; 12 cm |
Language note: |
Částečně slovenský a anglický text, české, anglické a slovenské resumé |
![]() |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
item status | due date | sublibrary | collection | location / second signature | description | note | Stock location mark |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Binding began
|
Requested |
Periodicals / 2. floor
|
Stock / within 1 hour
|
CDR-1432.334 |