Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu : sborník příspěvků z dvanácté mezinárodní vědecké konference : 3. dubna 2019, Brno
Korporativní autor: | Vysoká škola obchodní a hotelová |
---|---|
Další autoři: | Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu (konference) |
Jazyk: | Slovenština Čeština Angličtina |
Vydáno: |
Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová, 2019 |
Vydání: | 1. vydání |
Témata: | |
Fyzický popis: |
1 CD-ROM (183 nečíslovaných stran) : ilustrace (převážně barevné), mapy ; 12 cm |
Language note: |
Částečně slovenský a anglický text, české, anglické a slovenské resumé |
![]() |
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Vazba začala
|
Požadováno |
Stud. periodik / 2. p.
|
Sklad / do 1 hodiny
|
CDR-1432.334 |