Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu : sborník příspěvků z dvanácté mezinárodní vědecké konference : 3. dubna 2019, Brno

Korporativní autor: Vysoká škola obchodní a hotelová
Další autoři: Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu (konference)
Jazyk: Slovenština
Čeština
Angličtina
Vydáno: Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová, 2019
Vydání: 1. vydání
Témata:
Fyzický popis: 1 CD-ROM (183 nečíslovaných stran) : ilustrace (převážně barevné), mapy ; 12 cm
Language note: Částečně slovenský a anglický text, české, anglické a slovenské resumé
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Vazba začala
Požadováno
Stud. periodik / 2. p.
Sklad / do 1 hodiny
CDR-1432.334