Vliv pastvy a limitovaného krmení na kvalitu masa kuřat : certifikovaná metodika /

Hlavní autor: Englmaierová, Michaela
Korporativní autor: Výzkumný ústav živočišné výroby. Oddělení fyziologie výživy a jakosti produkce
Další autoři: Skřivanová, Věra, 1951-
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i., 2019
Edice: Certifikovaná metodika
Témata:
Fyzický popis: 22 stran ; 30 cm
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
4-1443.371