|
|
|
|
| LEADER |
02299nam a2200577 i 4500 |
| 001 |
nkc20203166418 |
| 003 |
CZ PrNK |
| 005 |
20200221100319.0 |
| 007 |
ta |
| 008 |
200103s2019 xr f 000 0 cze |
| 015 |
|
|
|a cnb003166418
|
| 020 |
|
|
|a 978-80-7403-225-7
|q (brožováno)
|
| 035 |
|
|
|a (OCoLC)1140092303
|
| 040 |
|
|
|a OLA001
|b cze
|d ABA001
|e rda
|
| 072 |
|
7 |
|a 636
|x Chov zvířat. Živočišná výroba
|2 Konspekt
|9 24
|
| 080 |
|
|
|a 636.52/.58"464"
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 636.08
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 636.084
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 637.54:636.52/.58"464"
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 663/664-021.465
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a (083.744)
|2 MRF
|
| 100 |
1 |
|
|a Englmaierová, Michaela
|7 ola2010548485
|4 aut
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv pastvy a limitovaného krmení na kvalitu masa kuřat :
|b certifikovaná metodika /
|c autoři Michaela Englmaierová, Věra Skřivanová
|
| 264 |
|
1 |
|a Praha :
|b Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i.,
|c 2019
|
| 300 |
|
|
|a 22 stran ;
|c 30 cm
|
| 336 |
|
|
|a text
|b txt
|2 rdacontent
|
| 337 |
|
|
|a bez média
|b n
|2 rdamedia
|
| 338 |
|
|
|a svazek
|b nc
|2 rdacarrier
|
| 490 |
1 |
|
|a Certifikovaná metodika
|
| 500 |
|
|
|a Nad názvem: Výzkumný ústav živočišné výroby, oddělení fyziologie výživy a jakosti produkce
|
| 504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii
|
| 650 |
0 |
7 |
|a kuřata
|7 ph685408
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a chov hospodářských zvířat
|7 ph119201
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a krmení hospodářských zvířat
|7 ph134862
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a kuřecí maso
|7 ph552257
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a kvalita potravin
|7 ph135653
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a chickens
|2 eczenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a livestock keeping
|2 eczenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a livestock feeding
|2 eczenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a chicken meat
|2 eczenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a food quality
|2 eczenas
|
| 655 |
|
7 |
|a certifikované metodiky
|7 fd806827
|2 czenas
|
| 655 |
|
9 |
|a certified methodology
|2 eczenas
|
| 700 |
1 |
|
|a Skřivanová, Věra,
|d 1951-
|7 ola2003204805
|4 aut
|
| 710 |
2 |
|
|a Výzkumný ústav živočišné výroby.
|b Oddělení fyziologie výživy a jakosti produkce
|7 olak2011633519
|4 pbl
|
| 810 |
2 |
|
|a Výzkumný ústav živočišné výroby.
|t Metodika
|0 s
|
| 910 |
2 |
|
|a BOA001
|b 4-1443.371
|
| 990 |
|
|
|a BK
|
| 995 |
|
|
|a 01
|
| 991 |
|
|
|b 202002
|c NOV
|
| 996 |
6 |
|
|b 2610814145
|c 4-1443.371
|l MZK
|r Sklad / do 1 hodiny
|n 0
|p p.v.
|w 001781076
|u 000010
|a 1
|e BOA001
|j MZK50
|s P
|