Vliv pastvy a limitovaného krmení na kvalitu masa kuřat : certifikovaná metodika /
| Main Author: | Englmaierová, Michaela |
|---|---|
| Corporate Author: | Výzkumný ústav živočišné výroby. Oddělení fyziologie výživy a jakosti produkce |
| Other Authors: | Skřivanová, Věra, 1951- |
| Language: | Czech |
| Published: |
Praha : Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i., 2019 |
| Series: |
Certifikovaná metodika
|
| Subjects: | |
| Physical Description: |
22 stran ; 30 cm |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| item status | due date | sublibrary | collection | location / second signature | description | note | Stock location mark |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Reference only
|
On Shelf |
|
Stock / within 1 hour
|
4-1443.371 |
English
Čeština 