Vliv pastvy a limitovaného krmení na kvalitu masa kuřat : certifikovaná metodika /
Hlavní autor: | Englmaierová, Michaela |
---|---|
Korporativní autor: | Výzkumný ústav živočišné výroby. Oddělení fyziologie výživy a jakosti produkce |
Další autoři: | Skřivanová, Věra, 1951- |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Praha : Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i., 2019 |
Edice: |
Certifikovaná metodika
|
Témata: | |
Fyzický popis: |
22 stran ; 30 cm |
![]() |
Popis jednotky: |
Nad názvem: Výzkumný ústav živočišné výroby, oddělení fyziologie výživy a jakosti produkce |
---|---|
Bibliografie: |
Obsahuje bibliografii |
ISBN: |
978-80-7403-225-7 |
Signatura: | 4-1443.371 |
Odkaz do Alephu: | plné zobrazení exempláře |