Vliv pastvy a limitovaného krmení na kvalitu masa kuřat : certifikovaná metodika /
| Hlavní autor: | Englmaierová, Michaela |
|---|---|
| Korporativní autor: | Výzkumný ústav živočišné výroby. Oddělení fyziologie výživy a jakosti produkce |
| Další autoři: | Skřivanová, Věra, 1951- |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Praha : Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i., 2019 |
| Edice: |
Certifikovaná metodika
|
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
22 stran ; 30 cm |
|
| Popis jednotky: |
Nad názvem: Výzkumný ústav živočišné výroby, oddělení fyziologie výživy a jakosti produkce |
|---|---|
| Bibliografie: |
Obsahuje bibliografii |
| ISBN: |
978-80-7403-225-7 |
| Signatura: | 4-1443.371 |
| Odkaz do Alephu: | plné zobrazení exempláře |
English
Čeština 