Možnosti využití látek regulujících velikost zrna sladovnického ječmene a jeho složení : certifikovaná metodika /

Hlavní autor: Hřivna, Luděk, 1963-
Korporativní autor: Mendelova univerzita. Ústav technologie potravin
Další autoři: Gregor, Tomáš, Šottníková, Viera, Maco, Roman
Jazyk: Čeština
Vydáno: Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2020
Vydání: Vydání: první
Edice: Certifikovaná metodika
Témata:
Fyzický popis: 59 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 21 cm
Language note: České a anglické resumé
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1452.248
Měsíc
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1452.248