Možnosti využití látek regulujících velikost zrna sladovnického ječmene a jeho složení : certifikovaná metodika /
| Hlavní autor: | Hřivna, Luděk, 1963- |
|---|---|
| Korporativní autor: | Mendelova univerzita. Ústav technologie potravin |
| Další autoři: | Gregor, Tomáš, Šottníková, Viera, Maco, Roman |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2020 |
| Vydání: | Vydání: první |
| Edice: |
Certifikovaná metodika
|
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
59 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 21 cm |
| Language note: |
České a anglické resumé |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| status | půjčeno do | dílčí knihovna | sbírka / doba vyhledání | umístění | popis | pozn. | Skladová signatura |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Jen do studovny
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1452.248 | ||||
|
Měsíc
|
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1452.248 |
English
Čeština 