|
|
|
|
| LEADER |
02416nam a2200577 i 4500 |
| 001 |
nkc20203215393 |
| 003 |
CZ PrNK |
| 005 |
20220912100618.0 |
| 007 |
ta |
| 008 |
200420s2020 xr a f f 000 0 cze |
| 015 |
|
|
|a cnb003215393
|
| 020 |
|
|
|a 978-80-7509-699-9
|q (brožováno)
|
| 035 |
|
|
|a (OCoLC)1250248531
|
| 040 |
|
|
|a OLA001
|b cze
|e rda
|
| 041 |
0 |
|
|a cze
|b cze
|b eng
|
| 072 |
|
7 |
|a 663
|x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
|2 Konspekt
|9 19
|
| 080 |
|
|
|a 663.421
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a 633.01/.04
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a [631.57+637]-021.465
|2 MRF
|
| 080 |
|
|
|a (083.744)
|2 MRF
|
| 100 |
1 |
|
|a Hřivna, Luděk,
|d 1963-
|7 ola2007404870
|4 aut
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Možnosti využití látek regulujících velikost zrna sladovnického ječmene a jeho složení :
|b certifikovaná metodika /
|c Luděk Hřivna, Tomáš Gregor, Viera Šottníková, Roman Maco
|
| 250 |
|
|
|a Vydání: první
|
| 264 |
|
1 |
|a Brno :
|b Mendelova univerzita v Brně,
|c 2020
|
| 300 |
|
|
|a 59 stran :
|b ilustrace (převážně barevné) ;
|c 21 cm
|
| 336 |
|
|
|a text
|b txt
|2 rdacontent
|
| 337 |
|
|
|a bez média
|b n
|2 rdamedia
|
| 338 |
|
|
|a svazek
|b nc
|2 rdacarrier
|
| 490 |
1 |
|
|a Certifikovaná metodika
|
| 500 |
|
|
|a Nad názvem: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta, Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a 200 výtisků
|
| 504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
|
| 546 |
|
|
|a České a anglické resumé
|
| 650 |
0 |
7 |
|a sladovnický ječmen
|7 ph116174
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a pěstování polních rostlin
|7 ph183359
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a kvalita zemědělských produktů
|7 ph163865
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a malting barley
|2 eczenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a field crops cultivation
|2 eczenas
|
| 650 |
0 |
9 |
|a quality of agricultural products
|2 eczenas
|
| 655 |
|
7 |
|a certifikované metodiky
|7 fd806827
|2 czenas
|
| 655 |
|
9 |
|a certified methodology
|2 eczenas
|
| 700 |
1 |
|
|a Gregor, Tomáš
|7 xx0098780
|4 aut
|
| 700 |
1 |
|
|a Šottníková, Viera
|7 xx0242861
|4 aut
|
| 700 |
1 |
|
|a Maco, Roman
|4 aut
|
| 710 |
2 |
|
|a Mendelova univerzita.
|b Ústav technologie potravin
|7 olak2010609637
|4 pbl
|
| 810 |
2 |
|
|a Mendelova univerzita.
|t Metodika
|0 s
|
| 910 |
2 |
|
|a BOA001
|b 2-1452.248
|
| 990 |
|
|
|a BK
|
| 995 |
|
|
|a 01
|
| 996 |
6 |
|
|b 2610833937
|c 2-1452.248
|l MZK
|r Sklad / do 1 hodiny
|n 0
|p p.v.
|w 001817765
|u 000010
|a 1
|e BOA001
|j MZK50
|s P
|
| 996 |
7 |
|
|b 2610833938
|c 2-1452.248
|l MZK
|r Sklad / do 1 hodiny
|n 0
|p p.v.
|w 001817765
|u 000020
|a 1
|e BOA001
|j MZK50
|s A
|