Možnosti využití látek regulujících velikost zrna sladovnického ječmene a jeho složení : certifikovaná metodika /
| Main Author: | Hřivna, Luděk, 1963- |
|---|---|
| Corporate Author: | Mendelova univerzita. Ústav technologie potravin |
| Other Authors: | Gregor, Tomáš, Šottníková, Viera, Maco, Roman |
| Language: | Czech |
| Published: |
Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2020 |
| Edition: | Vydání: první |
| Series: |
Certifikovaná metodika
|
| Subjects: | |
| Physical Description: |
59 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 21 cm |
| Language note: |
České a anglické resumé |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| item status | due date | sublibrary | collection | location / second signature | description | note | Stock location mark |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Reference only
|
On Shelf |
|
Stock / within 1 hour
|
2-1452.248 | |||
|
Month
|
On Shelf |
|
Stock / within 1 hour
|
2-1452.248 |
English
Čeština 