Možnosti využití látek regulujících velikost zrna sladovnického ječmene a jeho složení : certifikovaná metodika /

Main Author: Hřivna, Luděk, 1963-
Corporate Author: Mendelova univerzita. Ústav technologie potravin
Other Authors: Gregor, Tomáš, Šottníková, Viera, Maco, Roman
Language: Czech
Published: Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2020
Edition: Vydání: první
Series: Certifikovaná metodika
Subjects:
Physical Description: 59 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 21 cm
Language note: České a anglické resumé
Book
Saved in:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


item status  due date  sublibrary  collection  location / second signature  description  note  Stock location mark 
Reference only
On Shelf
Stock / within 1 hour
2-1452.248
Month
On Shelf
Stock / within 1 hour
2-1452.248