Možnosti využití látek regulujících velikost zrna sladovnického ječmene a jeho složení : certifikovaná metodika /

Hlavní autor: Hřivna, Luděk, 1963-
Korporativní autor: Mendelova univerzita. Ústav technologie potravin
Další autoři: Gregor, Tomáš, Šottníková, Viera, Maco, Roman
Jazyk: Čeština
Vydáno: Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2020
Vydání: Vydání: první
Edice: Certifikovaná metodika
Témata:
Fyzický popis: 59 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 21 cm
Language note: České a anglické resumé
Knihy
Uloženo v:
Popis jednotky: Nad názvem: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta, Ústav technologie potravin
200 výtisků
Bibliografie: Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
ISBN: 978-80-7509-699-9
Signatura: 2-1452.248
Odkaz do Alephu: plné zobrazení exempláře