Možnosti využití látek regulujících velikost zrna sladovnického ječmene a jeho složení : certifikovaná metodika /
| Hlavní autor: | Hřivna, Luděk, 1963- |
|---|---|
| Korporativní autor: | Mendelova univerzita. Ústav technologie potravin |
| Další autoři: | Gregor, Tomáš, Šottníková, Viera, Maco, Roman |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2020 |
| Vydání: | Vydání: první |
| Edice: |
Certifikovaná metodika
|
| Témata: | |
| Fyzický popis: |
59 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 21 cm |
| Language note: |
České a anglické resumé |
|
| Popis jednotky: |
Nad názvem: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta, Ústav technologie potravin 200 výtisků |
|---|---|
| Bibliografie: |
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy |
| ISBN: |
978-80-7509-699-9 |
| Signatura: | 2-1452.248 |
| Odkaz do Alephu: | plné zobrazení exempláře |
English
Čeština 