Pekařská technologie. III., Výroba běžného pečiva /

Hlavní autor: Šedivý, Petr
Další autoři: Hanus, Martin, Řehák Nováková, Eva, 1964-, Skřivan, Pavel
Jazyk: Čeština
Vydáno: Praha : Odborné nakladatelství a vydavatelství Pekař a cukrář, s.r.o., 2015
Edice: Knižnice Pekaře a cukráře
Témata:
Fyzický popis: 266 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 22 cm
Knihy
Uloženo v:

Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.


status  půjčeno do  dílčí knihovna  sbírka / doba vyhledání  umístění  popis  pozn.  Skladová signatura 
Jen do studovny
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1487.107,3
Měsíc
 
 
Sklad / do 1 hodiny
2-1487.107,3