Pekařská technologie. III., Výroba běžného pečiva /
| Main Author: | Šedivý, Petr |
|---|---|
| Other Authors: | Hanus, Martin, Řehák Nováková, Eva, 1964-, Skřivan, Pavel |
| Language: | Czech |
| Published: |
Praha : Odborné nakladatelství a vydavatelství Pekař a cukrář, s.r.o., 2015 |
| Series: |
Knižnice Pekaře a cukráře
|
| Subjects: | |
| Physical Description: |
266 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 22 cm |
|
Z důvodu uzavření knihovny je až do odvolání zablokována možnost zadávání požadavků na výpůjčky. Děkujeme za pochopení.
| item status | due date | sublibrary | collection | location / second signature | description | note | Stock location mark |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Reference only
|
On Shelf |
|
Stock / within 1 hour
|
2-1487.107,3 | |||
|
Month
|
On Shelf |
|
Stock / within 1 hour
|
2-1487.107,3 |
English
Čeština 